Losse potten & plantenbakken

Leverbare plantenbakken en potten

Beaucarnia uitsnede - Greener Interieurbeplanting Rijswijk: kantoorplanten, plantenbakken, houten bloembak, room dividers, grote potten voor binnen,Zoekt u een houten bloembak, room dividers, of grote potten voor binnen, wij kunnen het leveren. Naast het assortiment op deze pagina kunnen wij desgewenst ook andere materialen en modellen plantenpotten leveren.

Sinds kort kunnen wij de kwaliteitspotten "Natural look" leveren die u hieronder afgebeeld ziet. Hieronder tevens een greep uit de leverbare keramische plantenpotten. Tot slot tonen wij de economisch geprijsde Polystone-serie.

 

 

 

Potten en plantenbakken Natural Look 

Sinds kort kunnen wij de kwaliteitspotten "Natural look" leveren.
Voor een diashow, de naam van de pot en een vergroting kunt u op de afbeeldingen klikken. De kleuren van de potten op de foto's kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleuren.

 

Keramische potten en plantenbakken

Hierbij een greep uit de leverbare keramische plantenpotten. De maten zijn er bij vermeld. De meeste van deze bakken zijn echter ook in andere maten en kleuren leverbaar.
De kleuren van de potten op de foto's kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleuren. Voor een diashow, de naam van de pot en een vergroting kunt u op de afbeeldingen klikken.

 

Polystone potten en plantenbakken

Hieronder modellen binnen de economisch geprijsde Polystone-serie. Deze potten hebben de look van keramiek met het gewicht & gemak van kunststof.
Voor een diashow, de naam van de pot en een vergroting kunt u op de afbeeldingen klikken. De kleuren van de potten op de foto's kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleuren.

 

Meer inspiratie

In de PDF onderaan deze pagina vindt u onze selectie kunststof potten en plantenbakken voor bijvoorbeeld kantoor, winkel, huiskamer, showroom of museum. Naast dit assortiment kunnen wij desgewenst ook andere materialen en modellen plantenpotten leveren.

Plantenbakken / plantenpotten voor binnenplanten en buitenplanten zijn te verkrijgen in de volgende materialen:

• Keramiek: handgemaakt, geglazuurd,
• Kunststof: vele soorten, waaronder bladzilver, bladgoud, fiberglas
• Metaal: aluminium, staal, woodstock finee, en diverse bewerkingen
• Natuurlijke bakken

De keuze voor een pot of plantenbakken hangt mede af van de stijl van inrichting van uw bedrijfsruimte. Graag komen wij bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de juiste pot of bak voor uw kantoor, winkel, huiskamer, showroom of wachtkamer.

Brochures met potten en bakken:
   
Kunststof potten  - Losse plantenbakken en potten van kunststof
Keramische potten  - Losse plantenbakken en potten van keramiek
Plantenbakken en potten Metal - Losse plantenbakken en potten van metaal
Plantenbakken en potten Natural - Losse plantenbakken en potten naturel
Potten en bakken Superline - Losse plantenbakken en potten metaal- / houtdesign
Polystone brochure - Polystone potten en plantenbakken

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave en levertijden kunt u contact met ons opnemen.