Periodiek onderhoud planten

Onderhoud planten

Greener Interieurbeplanting Rijswijk: kantoorplanten, onderhoud planten, verzorging, hydrocultuur planten voeding, planten snoeienGreener Interieurbeplanting verricht onderhoud aan planten, zoals planten snoeien en hydrocultuur planten voeding. De plant heeft hierbij slechts een maal per maand water nodig. Hierdoor kunnen wij u, bij een maandonderhoudscontract, alle verzorging uit handen nemen en blijft uw kantoorbeplanting jarenlang representatief.

Scherpe prijzen voor onderhoud planten

Wij kunnen als interieurbeplanter uw bedrijf de volgende onderhoudsmogelijkheden voor hydrocultuur bieden, tegen scherpe prijzen.Een prijsopgave geven wij op aanvraag (zie pagina Contact).

 

Onze onderhoudsmogelijkheden  

1. Onderhoud zonder contract (op uurtarief)

Met deze unieke samenwerking worden uw hydroplanten onderhouden wanneer ú dat nodig vindt! Misschien verzorgt of onderhoudt u de planten het liefste zelf of kijkt u nog even de kat uit de boom voor een onderhoudscontract? Juist dan kan het heel zinvol zijn om uw binnenbeplanting incidenteel door een vakman te laten onderhouden. Op basis van een uurtarief krijgt uw beplanting een grondige onderhoudsbeurt en verder zit u nergens aan vast.

 

2. Maandonderhoud met contract . . . . .

Bij deze vorm van onderhoud aan uw planten komen wij bij u langs voor de verzorging en de watergift van uw hydrobeplanting. Het onderhoud vindt plaats op basis van een contract tegen een van tevoren opgestelde prijs. Dit contract is eventueel aan te vullen met een plantgarantiecontract als de sierwaarde van de binnenbeplanting achteruit gaat.

Bij dit contract blijft uw kantoorbeplanting gegarandeerd jarenlang representatief.

 

3. Kwartaalonderhoud met contract _ _ _ _ _

Wanneer u kiest voor deze variant komen wij elke drie maanden bij u langs voor de verzorging van uw kantoorplanten. Bij deze vorm van onderhoud van uw planten blijft u zelf verantwoordelijk voor de watergift van uw hydroplanten.

❀ Een onderhoudsbeurt voor uw planten  ❀ 

De standaard onderhoudsbeurt van de hydrocultuurbeplanting bestaat - mede afhankelijk van de situatie - uit de volgende onderdelen:

 • afstoffen beplanting
 • toedienen van voeding
 • draaien/verplaatsen bakken vanwege lichtinval
 • verwijderen van dood of beschadigd blad
 • snoeien van de planten
 • opbinden van de planten
 • aanvullen van hydrokorrels of aarde
 • watermeters hydrocultuur controleren en zonodig vervangen
 • controleren op en/of bestrijding van ongedierte
 • advies te vervangen planten (afhankelijk van contractvorm)
 • advies over uw beplanting

Snel ter plaatse voor onderhoud van uw planten

Greener Interieurbeplanting is gevestigd in Rijswijk, dus centraal gelegen in de regio Randstad. Dat is handig voor levering en onderhoud planten in onder meer Den Haag, Rotterdam, Delft, Scheveningen, Forepark, Kwintsheul, Leiden, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg, Nootdorp, Gouda, Alphen a/d Rijn, Pijnacker, Almere, Utrecht, Amersfoort, Schiphol-Airport, The Hague Airport/vliegveld, Voorburg, Wassenaar, Wateringen, Westland, Haaglanden, 's-Gravenzande en uiteraard alle andere gemeenten in de buurt van Rijswijk / Den Haag.