Contact

Contact opnemen met Greener Interieurbeplanting

Greener_interieurbeplanting_Sansevierea_in_Lechuza_Cube_periodiek_onderhoud_hydrocultuur_hydroplanten_kantoorplanten_rotterdam_den_haag_amsterdam_delft_leiden_utrecht_AspidistrVoor informatie of offerte voor het onderhoud van uw binnenbeplanting en/of levering van compleet ingerichte (hydrocultuur) plantenbakken voor kantoor, winkel, showroom, museum, verzorgingstehuis, ziekenhuis, medisch centrum, hotel of huiskamer kunt u contact met ons opnemen.

Greener Interieurbeplanting
Telefoon: 06 48 65 93 37
Frans Halskade 117, 2282 TV Rijswijk
E-mail: info@greener-interieurbeplanting.nl
KvK-nr.: 51568004

 

 

 

De juiste plant en/of pot op de juiste plek

Om een sfeervol ingerichte ruimte te creëren is het wenselijk dat we als interieurbeplanter een keer vrijblijvend en kosteloos op bezoek komen om 'de juiste plant en/of pot op de juiste plek' te kunnen vaststellen. We kunnen in dat gesprek meteen uw wensen en mogelijkheden op het gebied van binnenbeplanting of kantoorbeplanting doornemen.

Greener Interieurbeplanting is als bedrijf gevestigd in Rijswijk. Dus dat is vlakbij onder meer Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Alsmede Delft, Forepark, Gouda, Alphen a/d Rijn, Kwintsheul, Leiden, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg, Nootdorp, Pijnacker, Scheveningen, Amersfoort, Breda, Schiphol-Airport, The Hague Airport/vliegveld, Voorburg, Wassenaar, Wateringen, Westland, Haaglanden, 's-Gravenzande en uiteraard alle andere gemeenten in de buurt van Rotterdam, Den Haag en de Randstad.