Beplantingsplan en offerte op maat

Een groenplan voor uw ruimte

Greener_Interieurbeplanting_Rijswijk_Licuala_grandis_BoxerHet is belangrijk dat uw kantoor, receptie, school, portiek of instelling de juiste sfeer en uitstraling krijgt waar iedereen zich prettig bij voelt en waarin uw medewerkers optimaal presteren. Met deskundig advies en kantoorbeplanting van Greener kunt u dit bereiken.
Onze groenadviseur komt gratis en vrijblijvend bij u langs om met u te praten en de situatie binnen het kantoor op te nemen. De adviseur laat u voorbeelden zien van geschikte planten en potten voor uw bedrijf, kantoor of medisch centrum.

Greener houdt rekening met uw wensen en stelt in overleg met u een gedetailleerd beplantingsplan op.
Hiebij wordt gelet op de volgende zaken:

  • Een passende pot voor uw interieur: de juiste kleur, hoogte, breedte en uitstraling van de pot binnen uw ruimte.
  • De juiste plant op de juiste plek: afhankelijk van de factoren licht, ruimte en uitstraling worden die planten geadviseerd die het meest passend en duurzaam zijn.

Kort na het bezoek wordt ons beplantingsplan aan u voorgelegd en kunt u nagaan of alles naar wens is en of de voorgestelde potten en planten binnen uw budget vallen. Het plan wordt voorzien van fotomateriaal van de geschikte planten en potten voor de desbetreffende locaties binnen uw ruimte, eventueel aangevuld met alternatieven.
Gewenste aanpassingen worden in het plan doorgevoerd waardoor het plan volledig wordt afgestemd op uw wensen.

Aan de hand van een goed met u afgestemd beplantingsplan stelt Greener een offerte op voorzien van de levertijd van de opgevoerde artikelen.